Σε μια κοινωνία σαν κι αυτή που ζούμε, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική, οι ξένες γλώσσες έχουν γίνει απαραίτητο μέσο επιβίωσης για το σύγχρονο άνθρωπο! Οι σημερινοί μαθητές θα ζήσουν σε μια κοινωνία όπου θα επικρατεί κινητικότητα εργαζομένων και επιστημόνων. Η κοινωνία αυτή θα έχει διεθνή χαρακτήρα, είναι ήδη διαφορετική από αυτή που βιώσαμε εμείς!

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε αιφνίδια τα δεδομένα στον τρόπο εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο!

Εγγραφές για τη Νέα Σχολική Χρονιά 
 2020 - 2021, μαθήματα  στην αίθουσα και online!
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η τηλεργασία, που αποτελούσε την εξαίρεση, έγινε ο κανόνας για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων που συνέχισαν τη λειτουργία τους!

Σε αυτή  την πρωτόγνωρη συγκυρία καλούμαστε  να λειτουργήσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται!

Η σύγκληση του παραδοσιακού/ φυσικού    και του online κόσμου βρισκόταν ήδη στην κορυφή της ατζέντας όταν η νέα πραγματικότητα της πανδημίας άλλαξε τα δεδομένα!

Lessons  Online!
Διαδικτυακά Μαθήματα  Σύγχρονης και Ασύγχρονης Εκπαίδευσης για αποτελεσματική διδασκαλία!

Γιατί Διαδικτυακή Μάθηση?
Τα δεδομένα άλλαξαν και αλλάζουν συνέχεια! Λόγοι υγείας και καθημερινότητας έχουν βάλει τον τελευταίο καιρό την Online Μάθηση στην ζωή μας. Μπορείτε να παρακολουθείτε μαθήματα  από όπου και αν βρίσκεστε από το σπίτι σας, την εργασία σας, από κοντά ή από απομακρυσμένες περιοχές, όποιες και να είναι οι ανάγκες σας η μάθηση δεν σταματά!

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε για τα μαθήματα  στην αίθουσα  ή  online  μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλ. 210 86 25 027  κινητό 697 6151  342
e- mail, anstamos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου