Σε μια κοινωνία σαν κι αυτή που ζούμε, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική, οι ξένες γλώσσες έχουν γίνει απαραίτητο μέσο επιβίωσης για το σύγχρονο άνθρωπο! Οι σημερινοί μαθητές θα ζήσουν σε μια κοινωνία όπου θα επικρατεί κινητικότητα εργαζομένων και επιστημόνων. Η κοινωνία αυτή θα έχει διεθνή χαρακτήρα, είναι ήδη διαφορετική από αυτή που βιώσαμε εμείς!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Η ΜΑΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΞΟΔΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΖΩΗΣ!

Oι ξένες γλώσσες και ιδιαίτερα τα Αγγλικά αποτελούν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου! Είναι η πλέον καθιερωμένη διεθνής γλώσσα στους τομείς του εμπορίου, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων!

Η ανάγκη να γνωρίζεις, να μιλάς, να κατανοείς και να γράφεις στα Αγγλικά είναι ολοφάνερη! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Σε μια κοινωνία σαν κι αυτή που ζούμε, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική, οι ξένες γλώσσες έχουν γίνει απαραίτητο μέσο επιβίωσης για το σύγχρονο άνθρωπο.
Οι σημερινοί μαθητές θα ζήσουν σε μια κοινωνία όπου θα επικρατεί κινητικότητα εργαζομένων και επιστημόνων. Η κοινωνία αυτή θα έχει διεθνή χαρακτήρα, είναι ήδη διαφορετική από αυτή που βιώσαμε εμείς!

Τα αγγλικά αποτελούν χωρίς αμφιβολία από τις πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου ως η πλέον καθιερωμένη διεθνής γλώσσα στους τομείς του εμπορίου,της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων...

Τα μαθήματα Αγγλικών θα σε βοηθήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελώντας βασικό στοιχείο του βιογραφικού σου.

Ταυτόχρονα, θα σε προετοιμάσουν ώστε να μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον το οποίο τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει και απαιτεί επικοινωνία με βάση μια ξένη γλώσσα όπως τα αγγλικά...

"One language sets you in a corridor for life, more languages open every door along the way"
Μια γλώσσα σάς θέτει σε ένα διάδρομο για ζωή, περισσότερες γλώσσες ανοίγουν κάθε πόρτα κατά μήκος του δρόμου!
(Frank Smith - Psycholinguistic - ψυχογλωσσολογική ή ψυχολογία της γλώσσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου