Σε μια κοινωνία σαν κι αυτή που ζούμε, πολύγλωσση και πολυπολιτισμική, οι ξένες γλώσσες έχουν γίνει απαραίτητο μέσο επιβίωσης για το σύγχρονο άνθρωπο! Οι σημερινοί μαθητές θα ζήσουν σε μια κοινωνία όπου θα επικρατεί κινητικότητα εργαζομένων και επιστημόνων. Η κοινωνία αυτή θα έχει διεθνή χαρακτήρα, είναι ήδη διαφορετική από αυτή που βιώσαμε εμείς!

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τα Αγγλικά είναι η... γλώσσα του κόσμου...

Τα Αγγλικά είναι η μητρική γλώσσα του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και της Αγγλόφωνης Καραϊβικής. Σήμερα αποτελούν την Ηγετική γλώσσα των παγκόσμιων συναλλαγών, ενώ παράλληλα είναι η επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Η  Αγγλική γλώσσα αποτελεί το βασικό τρόπο επικοινωνίας σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα ανταλλαγής μαθητών όπως Comenius και των φοιτητών Erasmus αλλά και σε καινοτόμες πρακτικές όπως το e-twinning που μετρά λίγο χρόνο ζωής και δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δουλεύουν με άλλα σχολεία σε θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους, της καθημερινότητάς τους, κυρίως στην Αγγλική.

Η Αγγλική γλώσσα αποτελεί σχεδόν απαραίτητη προϋπόθεση στα περισσότερα επαγγέλματα και η κατάκτηση ενός αξιόλογου επιπέδου ομιλίας και κατανόησης της γλώσσας μπορεί να σας διευκολύνει στην αναζήτηση εργασίας. Μπορείτε να μάθετε Αγγλικά σε ομαδικό ή σε ιδιαίτερο μάθημα.


Αρχίστε σήμερα μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ!!!

1 σχόλιο: